Vivenda | Carballo Bergantiños

O encargo diste proxecto consistiu na realización dunha vivenda unifamiliar entre medianeiras nun soar no que xa estaba construida a pranta baixa. Anos atrás estaba previsto a construcción dun edificio de vivendas que nunca se chegou a realizar.

A vivenda proxectada desenrólase en 2 prantas sobre o baixo existente cunha sóa fachada a vía pública e un patio traseiro. O programa de necesidades consta de garaxe, cuarto de instalacións, lavandería, cociña-estar-comedor, 2 habitacións, 1 vestidor, 2 cuartos de baño, terrazas e solarium.

A construcción foi executada cos máis altos estándares de calidade no seu momento dende o punto de vista do Código Técnico da Edificación, tanto en eficiencia enerxética como en instalacións e acabados.

Rúa Bidueiros,15. 15100 Carballo de Bergantiños | Costa da Morte  43º 12’ 33’’ N  08º 40’ 54’’ O

ANO FINALIZACIÓN 2012

 

 

Esta web utiliza cookies para mejorar la experiencia del usuario. Si continua navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK Más información